en el it fr
ΚΡΑΤΗΣΗ
Health First

Βρείτε μας:

Πολιτική & Κανονισμοί του Ideales Resort

Check In στις 15.00’& Check out στις 11.00’

Για αφίξεις πριν από τις 15:00, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Σε περίπτωση άφιξης από τις 6:00 έως τις 10:00 (UTC +2 Greece), η χρέωση είναι το 100% της τιμής μίας διανυκτέρευσης για τη συγκεκριμένη ημέρα. Για αφίξεις από τις 10:00 έως τις 13:00 (UTC +2 Greece), η χρέωση είναι το 50% της τιμής μίας διανυκτέρευσης για τη συγκεκριμένη ημέρα. Στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αφήσετε τα πράγματα σας στην Reception έως τις 15:00 που θα μπείτε στην ενοικιαζόμενη Βίλλα σας. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, η παράταση διαμονής έως τις 18:00 (UTC +2 Greece) - late check-out, χρεώνεται με το 50% της τιμής μίας διανυκτέρευσης για τη συγκεκριμένη ημέρα.  Η παράταση διαμονής μετά τις 18:00 (UTC +2 Greece), χρεώνεται με το 100% της τιμής μίας διανυκτέρευσης για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Καταβολή εγγύησης κατά την άφιξη

Παρακαλούμε όλους τους Φιλοξενούμενους όπως καταβάλλουν στην άφιξη εγγύηση ποσού 300€ ανά βίλλα. Το ποσό επιστρέφεται εξολοκλήρου στους Φιλοξενούμενους εφόσον δεν έχουν διαπιστωθεί ζημιές ή φθορές κατά τη διάρκεια της διαμονής τους μετά από επιτόπου έλεγχο πριν από την αναχώρηση.

Εξόφληση λογαριασμών την επομένη της άφιξης

Παρακαλούμε τους Φιλοξενούμενους μας να εξοφλήσουν, αν δεν το έχουν ήδη κάνει, το υπόλοιπο του λογαριασμού τους έως την επόμενη ημέρα από την άφιξη τους.  Η εξόφληση μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα, Visa ή Master, με μετρητά ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.  Δεν δεχόμαστε επιταγές και κάρτες American Express.  Η απόδειξη εκδίδεται και σας παραδίδεται την τελευταία ημέρα της διαμονής σας.  Στη σπάνια περίπτωση που δεν είναι εφικτό να γίνει κάποια πληρωμή, όπως π.χ. διακοπή ρεύματος, τότε η εξόφληση γίνεται με τραπεζική κατάθεση ή μετρητά.

Οι βίλλες είναι για μη καπνίζοντες

Όλες οι βίλλες του Ideales Resort, έχουν χαρακτηριστεί από το 2005 ως χώροι 100% για μη καπνίζοντες.  Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο έξω από τις Βίλλες, προκειμένου να ικανοποιήσουμε και τις ανάγκες των καπνιστών.  Ενθαρρύνουμε όλους τους Φιλοξενούμενους μας που επιθυμούν να καπνίσουν, να το κάνουν στους εξωτερικούς χώρους.

Το Resort είναι ιδανικό για οικογένειες

To Ideales Resort είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές και οι μικροί μας φίλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι.  Ωστόσο, απαιτείται η συνεχής επίβλεψη τους από ενήλικα στις σκάλες, στα μπαλκόνια, στις τουαλέτες και στο χώρο της πισίνας.  Δεν υπάρχει ναυαγοσώστης και παιδιά κάτω των 14 ετών δεν πρέπει να βρίσκονται στην πισίνα χωρίς επίβλεψη.  Οι βουτιές απαγορεύονται.  Χρησιμοποιείτε την πισίνα με δική σας ευθύνη.  Η Piscines Ideales – the eco pool® έχει κατασκευαστεί και συντηρείται σύμφωνα με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας.

Πράσινο resort για ένα καλύτερο αύριο

Στα πλαίσια του πράσινου νοικοκυριού μας, η αλλαγή κλινοσκεπασμάτων, πετσετών και πετσετών πισίνας γίνεται 2 φορές την εβδομάδα, για ένα καλύτερο αύριο …ΣΗΜΕΡΑ!  Για όλους εμάς, το περιβάλλον είναι το σημαντικότερο αγαθό που διαθέτουμε.  Για να το διασφαλίσουμε στο ακέραιο, από το έτος ίδρυσης του ξενοδοχείου μας (2005) έχουμε θεσπίσει πολιτικές περιβαλλοντικής υπευθυνότητας.  Σας παρακαλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια μας για μείωση των αχρείαστων υπηρεσιών πλυντηρίου και των συνακόλουθων περιβαλλοντικών επιπτώσεων τους (σπατάλη νερού, απορρυπαντικού και ενέργειας).

Τα περισσότερα σκουπίδια ανακυκλώνονται

Όσα σκουπίδια ανακυκλώνονται φροντίζουμε να διανέμονται στον ειδικό κάδο. Ενθαρρύνουμε τους Φιλοξενούμενους μας να πετούν ό,τι είναι από χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο ή πλαστικό στον ειδικό κάδο που βρίσκεται σε κάθε κουζίνα.

To Ideales Resort δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλειες τιμαλφών και χρημάτων που αφήνονται στις βίλλες

To Ideales Resort δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλειες τιμαλφών και χρημάτων που αφήνονται στις βίλλες, καθώς και στο χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στις βίλλες.

Σχετικά με ζημιές από τους Πελάτες

Το κόστος για όποια ζημιά γίνεται στις βίλλες του Ideales Resort κατά τη διάρκεια της διαμονής του Πελάτη καλύπτεται από τον Πελάτη.

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις ενοικιαζόμενες βίλλες του Ideales Resort για λόγους υγιεινής, καθαριότητας και αποφυγής πιθανών αλλεργιών των Φιλοξενουμένων μας.

Όροι & Προϋποθέσεις

Το υλικό που περιέχεται στις σελίδες αυτού του ιστότοπου (www.IdealesResort.gr & www.IdealesResort.com) προστατεύεται εκ του νόμου 2121/1993 "περί πνευματικής ιδιοκτησίας", του Π.Κ., και του άρθρου 60 του Α.Κ., καθώς και άλλων ειδικότερων νόμων της Ελλάδος και άλλων χωρών. Συγκεκριμένα ονόματα, λέξεις, τίτλοι, φράσεις, λογότυπα, εικονίδια, γραφικά ή σχέδια στις σελίδες αυτού του ιστότοπου μπορεί να αποτελούν σήματα κατατεθέν ή εμπορικά σήματα του Ideales Resort και των συσχετιζόμενων με αυτό εταιριών. Η προβολή αυτών των σημάτων κατατεθέν ή εμπορικών σημάτων σε αυτό τον ιστότοπο δεν αποτελούν άδεια χρήσης προς κανένα τρίτο πρόσωπο.

Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να κατεβάσουν το υλικό που δημοσιεύτηκε σε αυτή την Ιστοσελίδα για μη εμπορικούς σκοπούς, να το αποθηκεύσουν προσωρινά σε έναν υπολογιστή, και να το εκτυπώσουν αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς τους σκοπούς. Συμφωνούν ότι δεν αποκτούν οποιαδήποτε δικαιώματα ιδιοκτησίας σε οποιοδήποτε περιεχόμενο που έλαβαν. Δεν μπορούν να διανέμουν αντίγραφα του υλικού για οποιοδήποτε σκοπό ή να το χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που δημιουργούν ή λειτουργούν. Συμφωνούν να συμμορφωθούν προς όλες τις σημειώσεις πνευματικών δικαιωμάτων, προς τις πληροφορίες και τους περιορισμούς που περιέχονται σε οποιοδήποτε περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου.

Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη λήψη, αντιγραφή μετάδοση, αναδημοσίευση ή άλλη ή τροποποίηση του υλικού που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων, των εμπορικών επωνυμιών και σημάτων υπηρεσιών, μπορεί να χαρακτηριστεί παραβίαση του κοινού ή αστικού δικαίου των σημάτων δικαίου και του δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας, και μπορεί να οδηγήσει σε νομική δράση.

Ideales Resort διατηρεί το δικαίωμα να αναλάβει νομική δράση κατά οποιασδήποτε μη εξουσιοδοτημένης χρήσης των εμπορικών ονομασιών, εμπορικών σημάτων και εικόνων του Ideales Resort και των συσχετιζόμενων με αυτό εταιριών, που βρίσκονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

Το Ideales Resort έχει συντάξει τις πληροφορίες σχετικά με αυτή την ιστοσελίδα προς χρήση των επισκεπτών, των μελλοντικών επισκεπτών και επαγγελματιών τουρισμού. Οι αλγόριθμοι οι πληροφορίες, το υλικό και το λογισμικό που περιέχεται σε αυτή την ιστοσελίδα ή το οποίο μπορεί να κατεβάσουν οι χρήστες από την ιστοσελίδα αυτή, συμπεριλαμβανομένων κειμένου, γραφικών και υπερσυνδέσμων, παρέχεται «όπως είναι» και «ως διατίθενται».

Οι πληροφορίες και το υλικό που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα πιστεύεται ότι είναι ακριβείς και πλήρεις κατά το χρόνο της απόσπασης του. Παρά το γεγονός ότι το Ideales Resort προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι όλες οι πληροφορίες και το υλικό παραμένουν επίκαιρες και ακριβείς, είναι πιθανό να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και το Ideales Resort δεν εγγυάται την ακρίβεια, την πληρότητα και το νόμισμα ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον, το Ideales Resort δεν εγγυάται την ακρίβεια, την επάρκεια ή την πληρότητα των αλγορίθμων λογισμικού και ρητά αποποιείται την ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε λογισμικό αλγορίθμων.

Δεν παρέχεται καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, σιωπηρή, ρητή ή εκ του νόμου, που περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε εγγυήσεις ως προς τη μη παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή δικαιωμάτων τρίτων, τίτλους, λανθάνοντα ελαττώματα, απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών, εμπορευσιμότητα, καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό και ελευθερία από ιούς των υπολογιστών, σε συνδυασμό με τα υλικά στοιχεία, τους αλγόρυθμους και το λογισμικό.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Σε καμία περίπτωση το Ideales Resort δεν θα είναι υπεύθυνο για οποιεσδήποτε ζημιές, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, άμεση ή έμμεση, ειδική, αποθετική, ηθική ή αποθετικές ζημίες, απώλεια ευκαιριών κέρδους, ή πληροφορίες ή για έξοδα που προκύπτουν σε σχέση με την παρούσα Ιστοσελίδα, οποιοδήποτε λογισμικό αλγορίθμων διαθέσιμα σε αυτή την ιστοσελίδα, ούτε με οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπερσυνδεδεμένης για τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης αυτού του υλικού, λογισμικό ή αλγόριθμους υπερσυνδεδεμένης ιστοσελίδας, με διακοπή, ελάττωμα, καθυστέρηση στη λειτουργία ή τη μετάδοση, του ιού υπολογιστών ή γραμμή ή μη λειτουργία του συστήματος, ακόμη και αν το Ideales Resort έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα ζημιών τέτοιων ζημιών ή εξόδων. Αλγόριθμοι λογισμικού που διατίθενται και υπερσύνδεσμοι σε άλλες πηγές του Διαδικτύου είναι με ευθύνη των χρηστών. Το περιεχόμενο, η ακρίβεια, οι απόψεις που εκφράζονται, και άλλες συνδέσεις που παρέχονται από αυτούς τους αλγόριθμους λογισμικού και των πόρων δεν διερευνώνται, επαληθεύονται, παρακολουθούνται, ή εγκρίνονται από το Ideales Resort.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

Το Ideales Resort δεν ελέγχει καμία ιστοσελίδα τρίτων και ως εκ τούτου δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο οποιουδήποτε δικτυακού τόπου ή σύνδεσης ή οποιασδήποτε σύνδεσης περιέχεται σε συνδεδεμένη σελίδα. Το Ideales Resort παρέχει αυτούς τους συνδέσμους μόνο ως διευκόλυνση προς τους χρήστες και η περίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υποδηλώνει έγκριση, έρευνα ή έλεγχο από το Ideales Resort της ιστοσελίδας που συνδέονται ή οποιεσδήποτε πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Ή/ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Ως προϋπόθεση για τη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου, οι χρήστες εγγυώνται στο Ideales Resort ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν αυτή την ιστοσελίδα για οποιοδήποτε σκοπό που είναι παράνομος ή απαγορεύεται από αυτούς τους όρους, προϋποθέσεις και σημειώσεις. Παρά το γεγονός ότι το Ideales Resort μπορεί από καιρού εις καιρόν να παρακολουθεί ή να αναθεωρεί συζητήσεις, συνδιαλέξεις, μεταδόσεις, πίνακες ανακοινώσεων, και τα συναφή με αυτή την ιστοσελίδα, το Ideales Resort δεν έχει καμία υποχρέωση να το πράξει και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση που προκύπτει από το περιεχόμενο, ούτε για οποιοδήποτε λάθος, δυσφήμιση, συκοφαντική δυσφήμιση, συκοφαντία, παράλειψη, ψεύδος, βωμολοχία, πορνογραφία, βλασφημία, κίνδυνο ή ανακρίβεια περιέχεται σε οποιαδήποτε πληροφορία σε αυτούς τους χώρους στην Ιστοσελίδα. Οι χρήστες απαγορεύεται να αποστέλλουν ή να μεταδίδουν οποιοδήποτε παράνομο, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, σκανδαλώδες, εμπρηστικό, πορνογραφικό ή βλάσφημο υλικό ή οποιοδήποτε υλικό που θα μπορούσε να συνιστά ή να ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα μπορούσε να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα, να προκαλέσει αστική ευθύνη, ή να παραβιάσει με άλλο τρόπο οποιοδήποτε νόμο. Το Ideales Resort θα συνεργαστεί πλήρως με οποιεσδήποτε αρχές επιβολής του νόμου ή δικαστικές αποφάσεις ζητήσουν την καθοδήγηση του Ideales Resort ή να αποκαλύψει την ταυτότητα του οποιουδήποτε δημοσιεύει παρόμοιες πληροφορίες ή υλικό.

Πολιτική Απορρήτου

Στο Ideales Resort τονίζουμε τη σημασία της ιδιωτικής ζωής και δεσμευόμαστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών μας, υιοθετώντας υψηλά πρότυπα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Γι’ αυτό, όλα τα συστήματα της εταιρείας και η ιστοσελίδα μας, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα κατάλληλα συστήματα και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (το Γενικό Κανονισμό ΕΕ 679/2016, εφεξής «Κανονισμός», και τον Ν. 4624/2019).

Η παρούσα Πολιτική έχει υιοθετηθεί από την εταιρεία με την επωνυμία «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΝΤΕΑΛ ΡΙΖΟΡΤ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και το διακριτικό τίτλο «IDEALES RESORT ΕΠΕ» που εδρεύει στα Μουσάτα Κεφαλονιάς, e-mail επικοινωνίας info@IdealesResort.gr (εφεξής «Ideales Resort»), η οποία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας χορηγείτε και η αρμόδια να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους, σύμφωνα με τα άρθρα 12, 13 και 14 του Κανονισμού.

Η πολιτική μας περιγράφει το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε, σε ποιες περιπτώσεις συλλέγονται και για ποιους σκοπούς ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε αυτά, τα μέτρα που εφαρμόζουμε για την ασφαλή χρήση και αποθήκευση τους, καθώς και τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε αν έχετε ερωτήσεις ή αιτήματα όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε γνωστοποιήσει.

1. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε εσάς, ή μπορεί να αποδοθεί σε εσάς και που μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε. Τέτοια στοιχεία αποτελούν, για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμο, η διεύθυνση, το τηλέφωνο, το e-mail σας κ.α. Επιπλέον προσωπικά δεδομένα αποτελούν και ορισμένα τεχνικά δεδομένα που σας αφορούν, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση IP σας ή οι ιστοσελίδες από τις οποίες εισήλθατε στην ιστοσελίδα μας κ.α.

2. Ποια είδη προσωπικών δεδομένων επεξεργαζόμαστε και σε ποιες περιπτώσεις;

α. Τα είδη των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς περιορίζονται στις απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόμαστε για συγκεκριμένους κάθε φορά σκοπούς. Συγκεκριμένα, ενδέχεται να επεξεργαστούμε, ιδίως, τα ακόλουθα είδη προσωπικών δεδομένων σχετικά με εσάς:

 • προσωπικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας (όπως όνομα, διεύθυνση κατοικίας, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση email, ημερομηνία γέννησης),
 • στοιχεία τιμολόγησης και φορολογικά στοιχεία (στοιχεία πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας, ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ),
 • στοιχεία προσωπικής ταυτότητας, στοιχεία διαβατηρίου, λεπτομέρειες θεώρησης εισόδου,
 • προτιμήσεις και ενδιαφέροντα (πχ τύπος κρεβατιού, πολιτιστικά ενδιαφέροντα,)
 • επικοινωνίες που ανταλλάσσετε μαζί μας ή απευθύνεστε σε εμάς μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και κλήσεων, τα σχόλια που έγιναν σχετικά με την διαμονή σας, καθώς και ταξιδιωτικό ιστορικό, όταν έχετε χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας και στο παρελθόν.

Στο Ideales Resort δεν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα ειδικών κατηγοριών, όπως πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία των πελατών μας, ούτε προσωπικά δεδομένα που αφορούν άτομα ηλικίας μικρότερης των 16 ετών.

β. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • όταν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να αποσύρετε οποιαδήποτε στιγμή,
 • όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την παροχή των συμβατικών μας υπηρεσιών σε εσάς,
 • όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωσή μας με τις εκ του νόμου υποχρεώσεις μας (π.χ. για φορολογικούς σκοπούς) και / ή
 • όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη διαφύλαξη των έννομων συμφερόντων της εταιρείας μας (π.χ. διασφάλιση ασφαλών συνδέσεων στο διαδίκτυο) ή για τα συμφέροντα τρίτων αποδεκτών/συνεργατών μας που ενδέχεται να λαμβάνουν νόμιμα κάποια προσωπικά σας στοιχεία (π.χ. δικηγόρων).

3. Πώς συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας;

α. Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε προσωπικά σας δεδομένα ιδίως στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • κάνοντας κράτηση, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που μας ζητάτε και να εκτελέσουμε την πληρωμή των υπηρεσιών που σας παρέχουμε, στα πλαίσια εκτέλεσης της μεταξύ μας σύμβασης
 • επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας
 • επικοινωνώντας μαζί μας ή συμπληρώνοντας ερωτηματολόγια, καθώς συμμετέχοντας σε προωθητικές ενέργειες για την ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας
 • για να αρχειοθετήσουμε τα δεδομένα σας σε σύστημα αρχειοθέτησης/ βάση δεδομένων, για την ορθή εκτέλεση των υπηρεσιών μας προς σε εσάς
 • για λογιστικούς και φορολογικούς λόγους
 • για να συμμορφωθούμε με τυχόν ισχύουσες τελωνειακές/μεταναστευτικές απαιτήσεις του νόμου.

Πιο αναλυτικά:

Κάνοντας κράτηση

Κάνοντας κράτηση ή χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του Ideales Resort είναι απαραίτητο να έχουμε πληροφορίες για την αναγνώρισή σας, προκειμένου να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες διαμονής που μας ζητάτε και να προβούμε σε κράτηση του δωματίου σας, να διευκολύνουμε τη διαδικασία check-in και πληρωμής, να σας βοηθήσουμε να κάνετε κράτηση και να χρησιμοποιήσετε τις λοιπές υπηρεσίες που προσφέρουμε στο ξενοδοχείο μας, καθώς και να επεξεργαστούμε κάθε είδους αίτημα ή παράπονό σας. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν συνήθως το όνομά σας, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας και την ημερομηνία λήξης, καθώς και την προτίμηση γλώσσας. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν, εάν επιλέξετε να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας, τις προτιμήσεις σας σχετικά με την παροχή των υπηρεσιών, όπως τον τύπο του δωματίου, τον τύπο του κρεβατιού, και τα συναφή.

Στοιχεία πληρωμών

Όταν μας καταβάλλετε χρήματα για την κράτηση της διαμονής σας ως επισκέπτης θα χρειαστεί να μας παράσχετε συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία (όπως ο τραπεζικός σας λογαριασμός ή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας), προκειμένου να ολοκληρώσουμε τις πληρωμές και να συμμορφωθούμε με τις εφαρμοστέες διατάξεις του νόμου. Θα σας ζητήσουμε επιπροσθέτως στοιχεία όπως η ταυτότητα/διαβατήριο ή το ΑΦΜ σας (όταν αυτό επιτρέπεται εκ του νόμου) ή άλλα αποδεικτικά της ταυτότητας σας, προκειμένου να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες πληρωμής και να συμμορφωθούμε με την εφαρμοστέα νομοθεσία. Επιπλέον, εάν είστε επισκέπτης, ενδέχεται να τηρήσουμε τα οικονομικά σας στοιχεία προκειμένου να σας βοηθήσουμε με άλλες εμπειρίες και δραστηριότητες κατά τη διαμονή σας. Η επεξεργασία αυτών των δεδομένων θα γίνεται μόνο κατόπιν ρητής συγκατάθεσής σας και εξουσιοδότησης εκ μέρους σας.

Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας

Το Ideales Resort ενδέχεται να συλλέγει πληροφορίες για εσάς όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (όπως διευθύνσεις IP, οι οποίες είναι αριθμοί που έχουν αντιστοιχιστεί στον υπολογιστή σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο, και τον τύπο του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε), όταν μας δίνετε τέτοιες πληροφορίες για να λάβετε κάποια ενημέρωση από εμάς (για παράδειγμα όταν συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας και ζητάτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας) ή όταν κάποιος επιθυμεί να υποβάλει αίτηση για μια κενή θέση στην εταιρεία.

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε επίσης cookies για την αναγνώριση των επισκεπτών μας, όταν εκείνοι επιστρέφουν στις ιστοσελίδες μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται στη συσκευή από την οποία χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιούμε τα cookies με σκοπό να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα μας λειτουργεί κανονικά, για να θυμόμαστε τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, για να γνωρίζουμε την εμπειρία σας κατά την πλοήγηση και να συλλέξουμε ανώνυμα δεδομένα για στατιστικές αναλύσεις.

Περαιτέρω, μπορεί να χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ανάλυσης ιστού, όπως το Google Analytics. Οι πάροχοι υπηρεσιών ανάλυσης που διαχειρίζονται αυτές τις υπηρεσίες χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως τα cookies για να μας βοηθήσουν να καταγράψουμε και κατανοήσουμε περισσότερα για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε και αποκτάτε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να χτίσουμε μία ιστοσελίδα που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών μας.

Προωθητικές ενέργειες και σκοποί διαφήμισης

Κατόπιν συγκατάθεσής σας μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να σας στείλουμε προσφορές και πληροφορίες για τις υπηρεσίες του Ideales Resort. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον τέτοιες προσφορές και πληροφορίες μπορείτε να διαγραφείτε, χρησιμοποιώντας τη γραμμή θέματος 'Διαγραφή', ή στέλνοντας ένα email στο info@IdealesResort.gr, αναφέροντας παράλληλα το αίτημά σας με επαρκή προσωπικά αναγνωριστικά ώστε να μπορούμε να ενεργήσουμε κατάλληλα κατόπιν του αιτήματος σας.

Πληροφορίες που μας παρέχετε σε επικοινωνίες σας ή σχετικά με την εκτίμηση της παροχής υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα ερωτηματολόγια

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε μας με τέτοιο τρόπο θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της καταγραφής των σχολίων σας, την επικοινωνία μαζί σας σε σχέση με αυτά, προκειμένου να εξεταστεί το θέμα με το ξενοδοχείο και το προσωπικό του ξενοδοχείου, για τους σκοπούς της αναγνώρισης των εργαζομένων για την αριστεία της παροχής υπηρεσιών τους και για την βελτίωση στην παροχή υπηρεσιών.

Δεδομένα των εργαζομένων και συνεργατών μας

Το Ideales Resort ενδέχεται να συλλέγει προσωπικές πληροφορίες από υποψηφίους που αναζητούν εργασία στην εταιρεία μας. Μετά την πρόσληψη, συλλέγουμε πληροφορίες για τους εργαζομένους μας στα πλαίσια της συμβατικής μας σχέσης και για σκοπούς που σχετίζονται με αυτήν. Τα στοιχεία αυτά των εργαζομένων μας συλλέγονται και αποθηκεύονται σε ασφαλείς εταιρικές βάσεις δεδομένων, σύμφωνα με τις επιχειρηματικές πρακτικές μας. Επίσης, μπορεί να επεξεργαζόμαστε παρόμοιες πληροφορίες σχετικά με εργολάβους, συμβούλους και άλλα τρίτα μέρη που παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες σε εμάς.

β. Στο Ideales Resort επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Προκειμένου να διατηρήσουμε μια υπεύθυνη εμπορική σχέση μαζί σας και να παρέχουμε συνεπείς υπηρεσίες.
 • Προκειμένου να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Διατηρούμε ένα αρχείο των προϊόντων και υπηρεσιών που λάβατε από εμάς (για παράδειγμα, μπορεί να καταγράψουμε το είδος της Βίλλας που προτιμάτε)
 • Προκειμένου να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
 • Προκειμένου να χειριστούμε και να αναπτύξουμε την επιχείρηση και τις δραστηριότητες μας (για παράδειγμα, αναλύουμε τις προτιμήσεις των Πελατών μας και τη χρήση των υπηρεσιών μας προκειμένου να βελτιώσουμε μελλοντικά και τα δύο).
 • Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις νομικές και περιοριστικές απαιτήσεις.

4. Γνωστοποιούνται σε τρίτους αποδέκτες τα προσωπικά σας δεδομένα;

Στο Ideales Resort δεν πωλούμε, δεν νοικιάζουμε και δεν ανταλλάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ούτε θα το κάνουμε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον. Ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε δεδομένα σας σε τρίτα μέρη ή να τα χρησιμοποιήσουμε για σκοπό διαφορετικό από αυτόν για τον οποίο αρχικά τα συλλέξαμε ή μας εξουσιοδοτήσατε, μόνο εάν συναινείτε σε αυτού του είδους την επεξεργασία ή εάν απαιτείται εκ του νόμου.

Ειδικότερα, ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε προσωπικά σας δεδομένα μόνο υπό τις παρακάτω πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου:

 • σε τρίτα πρόσωπα ή επιχειρήσεις που δρουν εκ μέρους του Ideales Resort για θέματα όπως η διαχείριση κρατήσεων, ο έλεγχος της πιστοληπτικής ικανότητας και τυχόν έρευνες ικανοποίησης,
 • σε τρίτα πρόσωπα ή επιχειρήσεις που εμπλέκονται υποχρεωτικά στην παροχή υπηρεσιών που ζητούνται από εσάς και στο βαθμό που εξυπηρετούν την ολοκλήρωση της συναλλαγής, όπως τουριστικούς πράκτορες, διαδικτυακά συστήματα κρατήσεων, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, και άλλους σχετικούς παρόχους υπηρεσιών, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας,
 • σε εξωτερικούς συμβούλους (όπως λογιστές, ελεγκτές, σύμβουλοι κλπ),
 • σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και παρόχους πιστωτικών καρτών,
 • σε δημόσιες αρχές και υπηρεσίες, ρυθμιστικά όργανα και υπηρεσίες επιβολής, για σκοπούς συμμόρφωσης με έγκυρη και εγκεκριμένη αίτηση, συμπεριλαμβανομένης δικαστικής απόφασης ή άλλης έγκυρης νομικής διαδικασίας,
 • όπου απαιτείται ή επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, σύμφωνα με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, οι υπάλληλοί μας που έχουν πρόσβαση και επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και εκπαιδευμένοι σχετικά με τον κατάλληλο τρόπο για αυτήν την επεξεργασία, δεσμεύονται από όρους εμπιστευτικότητας και ενεργούν μόνο στη βάση όσων στοιχείων πρέπει να γνωρίζουν, για να ικανοποιήσουν τους νόμιμους σκοπούς επεξεργασίας, όπως ανωτέρω περιγράφηκαν.

Το Ideales Resort δεν γνωστοποιεί προσωπικά σας δεδομένα σε παραλήπτες εκτός της ΕΕ και της ΕΟΧ. Σε π

all rights reserved © 2024 | ideales resort | made by freshdesign